Cel mai ieftin castel din Franta este scos la vanzare | Pretul este egal cu o vila in Bucuresti

Ca piata imobiliara a cazut din 2008 incoace stim cu totii, se pare ca inca nu s-a atins cota cea mai de jos in tarile vest europene. In Franta spre exemplu, sunt pe piata imobiliara foarte multe castele scoase la vanzare care isi asteapta cumparatori, parca vrand sa ne atraga atentia asupra preturilor foarte mici la care s-a ajuns. Cel mai ieftin castel  scos pana astazi la vanzare este un castel din vestul Frantei, la pretul de 475.000 de euro, cat unele vile de prin nordul capitalei. Asta dupa ce acum cateva luni de zile pretul de lista era de 600.000 de euro, dupa care a scazut la 475.000 de euro.  Daca stai bine si te gandesti un castel in Franta ramane un castel in Franta la orice ora, sunt convins ca oricine ar avea posibilitatea si suma respectiva  ar zbura spre Franta cu siguranta, la noi inca preturile sunt sus fata de piata imobiliara din Vest.

Chateau_1

Chateau_4

Chateau_5

Chateau_6

Cu turnuri clasice, acoperis fronton, gradini luxuriante mature si o vedere uimitoare catre un peisaj rural francez clasic acest castel este cu siguranta un vis pentru multi. Poate fi folosit ca o casa de vacanta pentru cei care doresc sa-si achizitioneze o proprietate valoroasa in Franta. Chateau_2Proprietatea este situata in micul orasel din sud-vestul Frantei, Miramont, din regiunea Lot-et-Gironne. Mai mult decat atat castelul se mandreste si cu o frumusete de piscina inconjurata de o gradina matura. Actualii proprietari detin castelul de circa 10 ani de zile, dar s-au decis sa vanda pentru ca sunt prea ocupati pentru a vizita doar in vacanta. Agentii imobiliari declara ca proprietatea se va vinde foarte repede, mai ales ca deja si-au aratat interesul mai multi cumparatori, pozitia castelului fiind intr-o zona cu o clima blanda.

Chateau_3Castelul are doua saloane, o bucatarie mare, o sala de mese ideala pentru primirea de musafiri, cinci dormitoare dispuse pe doua etaje cat si un dormitor in partea cea mai de sus a casei. Jos la subsol este o pivnita mare de vinuri, iar langa castel este construit din secolul trecut un hambar mare, din piatra,  care probabil va fi transformat tot in dormitoare pentru turisti. Cele doua bai sunt foarte spatioase, si sunt amenajate in stil clasic.

Chateau_7

Chateau_8

Chateau_9

Chateau_10

 Publicat 06/08/2013

Comments are closed.