Grădina mea de vis – amenajare şi întreţinere

O grădină elegantă este un labirint de caracteristici aparent fără sfârşit, minunat artizanale şi impecabil întreţinut. Povestea de construcţie a unei grădini de la terenul agricol dezafectat într-o grădină uimitoare până la fineţea celui mai mic detaliu, presupune o gândire profundă şi mult calm, scopul ei fiind  capacitatea de a transfera un sentiment autentic de pace şi seninătate spre privitor.

Firma noastră pune la dispozitia dumneavoastră o largă experienţă în amenajări, ştiinţa pură şi studiul aprofundat, proiectarea in comuniune cu proprietarul proiectului pentru a înţelege corect personalitatea sa şi ce îşi doreşte cu adevărat, întreţinere în perioada de garanţie şi service post garanţie. Nu uita, grădina ta este o extensie a personalităţii tale unice!

Fie că este vorba de o grădină in stil francez ori în stil englezesc, fie că doriţi să priviţi o grădina Zen cu specific japonez, sau o grădină în stil romantic peisager, suntem pregătiţi să facem faţă oricărei provocări. Amenajarea unei grădini presupune un studiu amănunţit şi secrete ce trebuie cunoscute pentru a picta natura cu ale ei forme şi culori.O cascadă de idei şi de sfaturi utile stau la dispoziţia dumneavoastră atunci când doriţi să vă amenajaţi un colţ verde.

Vă mai oferim o gamă largă de plante şi flori, arbori şi arbuşti, bulbi şi seminţe, plante ornamentale de interior, decoraţiuni pentru grădină la comandă, decoraţiuni exclusive, construcţia de mobilier de grădină la comandă, pietruirea de alei, montaj de dale de beton,construcţia de amenajări de apă şi minicascade, consiliere. Cereţi oferta noastră atunci când aveţi de făcut o amenajare.

Vă aşteptăm să ne contactaţi prin formularul de contact de pe site, şi în scurt timp un angajat al firmei noastre va lua legătura cu dvs.

Comments are closed.