Gradini celebre ( XI ) – Fleur de Lys,cea mai scumpa proprietate din SUA

Mostenitoarea boss-ului  de la Formula 1, Bernie Ecclestone, a adaugat in portofoliu aceasta proprietate in valoare de 125 milioane de dolari. Este considerata a fi cea mai scumpa proprietate din Statele Unite, situata pe Holmby Hills din Bel Air, Los Angeles. A fost construita dupa modelul Palatului Versailles, si contine absolut tot luxul opulent pe care o printesa moderna il poate cere.

Palatul are 12 dormitoare, 15 bai, o sala de cinema pentru 50 de persoane captusita cu satin de cea mai buna calitate, o biblioteca pe doua etaje lambrisata cu lemn de chiparos, garaj si parcare pentru 9 masini, o sala de gimnastica, o sala de bal cu oglinzi si cu o fresca renascentista pe plafon si o sala de mese.

Peretii sunt din marmura italiana, la etaj peretii sunt acoperiti cu calcar francez , tapetat cu aur de 32 de karate. In afara proprietatea detine o piscina cu spa si bucatarie proprie, mai multe gradini decorative pe diverse tematici. Gasim si o gradina de trandafiri , pe lateral o gradina in stil Le Notre, o gradina gazonata cu frontiere de cupressus piramidal, pereti cu plante cataratoare, decoratiuni din piatra si din marmura sculptata. Gardurile proprietatii au fost schimbate in anul 1996 de catre miliardarul texan David Saperstein pentru sotia sa Suzanne, finalizandu-le in anul 2002, iar doi ani mai tarziu a divortat.

Doamna Saperstein in urma partajului a scos palatul la vanzare in anul 2006 , in anul 2010 revista Forbes a declarat proprietatea ca fiind a doua ca valoare din Statele Unite ale Americii. Recent a fost cumparata de catre Petra Ecclestone, una din cele doua fete mostenitoare ale magnatului de la formula 1, Bernie Ecclestone, pentru suma de 125 de milioane de dolari. Se pare ca mostenitoarea va muta Hollywood-ul la ea pe proprietate , pentru ca se vor produce o serie de trei parti dintr-un reality show ce va fi turnat pe proprietate si difuzat in exclusivitate pe Channel 5.

In ultimii doi ani , surorile Ecclestone si-au construit o faima aproape imorala pentru cheltuielile costisitoare de peste 150 milioane de dolari pentru achizitia unor proprietati in cele mai prestigioase zone ale Londrei.

Comments are closed.