Gradini celebre ( XII ) | O proprietate din Piney Point Texas va fi cumparata de Beyonce

Somptuoasa resedinta va fi cumparata zilele urmatoare de Regina muzicii pop Beyonce pentru suma de  5,9 milioane de dolari dupa ce timp de 3 ani a stat la vanzare la pretul de 20 de milioane de dolari negasindu-se nici un cumparator. Proprietatea are 2 hectare de teren , dispune de teren de jocuri, doua jacuzzi, piscina, 6 dormitoare imense, 16 bai si alte dependinte. Designul exterior a fost puternic influentat de arhitectura franceza si italiana , cu picturi murale ornamentale pe pereti, si alte picturi murale sculptate in relief.

Casa dispune de 4 bucatarii , balustrade din fier forjat, pardoseli de granit, lift cu oglinzi, ornamente acoperite cu aur si pietre semipretioase, dormitoare cu mobilier din nuc si cires placat cu aur. Frumoasa Beyonce Knowles cumpara aceasta proprietate pentru mama ei Tina.

 Garajul este destul de mare si poate gazdui 4 masini. Gradina este inconjurata de masive de arbori si arbusti, ca si intreaga zona din Piney Point , din apropierea orasului Houston. Companiile mari imobiliare au mereu la vanzare proprietati somptuoase si case celebre , care de cele mai multe in urma izbucnirii crizei imobiliare din 2008 au scazut si de cinci ori fata de pretul de lista. Clima specifica sudului statului Texas, brazdata de curentii Golfului Mexic,  ajuta la infiintarea unor gradini bogat vegetoase, cu specii incepand de la palmieri si terminand cu conifere sau foioase impunatoare.Practic orice specie se poate cultiva in aceasta zona, Houston fiind renumit pentru gradinile sale impunatoare.

In preajma casei sunt atat in fata cat si in spate mai multe terase de vara infrumusetate cu ghivece mari cu flori deosebite ori cu specii de palmieri rari.

Beyonce si Jay-Z sunt impreuna din 2002, cand au colaborat la realizarea melodiei `Bonnie and Clyde`, iar din 2012 s-au casatorit.

Comments are closed.