Gradini celebre ( XIII) | Palatul lui David si al Victoriei Beckham este scos la vanzare

Beckingham Palace este una din proprietatile celebre din apropierea Londrei, mai ales de cand David Beckham a cumparat-o in anul 1999. Situata pe circa 10 hectare de pamant, proprietatea a costat in anul 1999 familia Beckham circa 3,7 milioane de dolari, iar astazi este evaluata la peste 28 de milioane de dolari. Nu mai putin celebra Kim Kardashian s-a declarat interesata de aceasta proprietate pentru a –i servi la reality show-ul pe care Kim il are la televiziunea comerciala. David si sotia sa Victoria Beckham s-au declarat dornici de a vinde acest palat, mai ales ca actualmente locuiesc la Paris iar proprietatea de langa Londra este destul de costisitoare pentru intretinut.

Beckingham_palace_08Beckingham_palace_06Beckingham_palace_07

Proiectata si construita pentru a gazdui o multime de oameni, palatul dispunde de piscina exterioara si interioara, studio de inregistrari, o minigradina zoologica, o sala de jocuri snooker generoasa, o sala de gimnastica, un teren de tenis iluminat, heliport si un teren de fotbal. Casa este construita in stil georgian, amplasata in zona Sawbridgeworth, Hertfordshire, o zona linistita cu proprietati vecine la fel de celebre, poate fi supranumita o “ casa la tara”. Viata cuplului Beckham se desfasoara in ultimii ani intre Statele Unite, Paris si Londra, insa la Londra timpul petrecut a devenit din ce in ce mai rar, poate doar unele sarbatori le-au rezervat pentru a fi petrecute la Palatul Beckingham.Beckingham_palace_garden

Interesata de proprietate s-a aratat si o companie imobiliara dezvoltatoare, care are ca obiect de activitate cumpararea de proprietati celebre, transformarea lor in proprietati mai mici, apartamente de lux, si revinderea lor catre persoane fizice dornice sa locuiasca in casele celebritatilor, mai ales ca familia Beckham este una din cele mai bine vazute in Londra. Cu toate acestea, David Beckham a declarat recent ca este interesat sa vanda Palatul unui cumparator si nu unei companii care sa imparta proprietatea si sa modifice structura casei. Gradina palatului beneficiaza de generozitatea spatiului, teren foarte mult, perspectiva foarte buna, gazon de cea mai buna calitate, o gradina ornamentala in stil victorian situata pe aripa estica a proprietatii in apropiere de palat, un ocol mare pentru o crescatorie de cai, grupuri de arbori si arbusti.

Dupa ce David Beckham a plecat de la Los Angeles Galaxy si s-a mutat la echipa Paris Saint Germain, cuplul a inchiriat o casa in cartierul Kensington, un cartier situat mult mai aproape de Casa de moda Victoria, unde isi desfasoara activitatea sotia sa Victoria Beckham, iar mai apoi s-au aratat interesati de cumpararea unei proprietati intr-o zona a Londrei mai aproape de centrul orasului. Intre Beckingham Palace si Casa de moda Victoria este o distanta de o ora de mers, si cuplul s-a aratat nemultumit de acest lucru.

Cu toate acestea, Palatul Beckingham a adus foarte multe amintiri placute si fericite cuplului Beckham, aici s-au desfasurat foarte multe partide de joc cu oaspeti celebri, aici au aniversat foarte multe zile de nastere a copiilor lor, aici si-au petrecut cele mai multe weekend-uri din programul familiei Beckham extrem de incarcat.

Foto www.dailyexpress.co.uk

* BECKHAMS SELLING 'BECKINGHAM PALACE' DAVID and VICTORIA BECKHAM are taking steps to make their U.S. move even more permanent - they are putting their luxurious English mansion up for sale.   The superstar couple is reportedly placing its property in Sawbridgeworth, Hertfordshire on the market for an estimated $27 million (£18 million).   The Beckhams purchased the estate for £3.8 million (£2.5 million) in 1999 and the lavish home became known in the U.K. press as Beckingham Palace.   But the stars are keen to offload the property after relocating to Los Angeles in 2007.   A source tells Britain's Sunday Mirror, "Frankly they cannot see themselves ever returning to make London their full-time base. The children are settled, speak with American accents and David and Victoria are immersed in the laid back Los Angeles way of life. They love it there - they're well liked, have plenty of friends and feel it's their spiritual home.   "Beckingham Palace takes a lot of looking after... It made them realise it was pointless having it. Victoria's design studio is in Battersea (south London) so when she's over for business she stays in Claridge's Hotel as it's more central. They spend a small fortune on London hotel bills and have a house an hour away sitting empty."   A spokesperson for the couple adds, "We can confirm David and Victoria have had their U.K. home valued." (KD&MT/WNSMI/MT) ''Beckingham Palace'', Victoria and David Beckham's £2.5 Million mansion on the Hertfordshire/Essex borders, UK Credit:WENN/Styczynski

Beckingham_palace_04

Beckingham_palace_05

Beckingham_palace_01

Beckingham_palace_03

Beckingham_palace_02

Comments are closed.