In sfarsit iubitorii de plante ornamentale si flori au manifestarea lor – Florshow Bucuresti 2012

În cadrul evenimentului cu tradiție Zilele Horticulturii Bucureștene, ajuns la a IX-a ediție, ia naștere o nouă manifestare de anvergură și cu deschidere europeană.

FLORSHOW ROMÂNIA este numele noului târg dedicat profesioniștilor și amatorilor de Floricultură ce va avea loc la București, între 24-27 mai 2012. Evenimentul se va desfășura în cadrul complexului Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, Bd. Mărăști nr. 59 și în zona centrală a Parcului Herăstrău (Expoflora) și va fi deschis marelui public zilnic, între orele 10-18:00 (intrare gratuită).

Cine caută soluțiile cele mai potrivite pentru amenajarea cât mai satisfăcătoare a balconului, terasei sau grădinii nu trebuie decât să-și noteze în agendă aceste date! Nu uitați că un autobuz-navetă asigură transportul gratuit al vizitatorilor din centrul orașului spre zona de desfășurare a Florshow, unde vor fi prezente nu mai puțin de 150 de standuri dedicate plantelor, florilor și horticulturii.

Pentru profesioniști va exista o zonă accesibilă doar întreprinderilor, unde 50 de expozanți din toată Europa își vor prezenta noutățile pe piața românească.

Toate informațiile și formularele de participare pot fi descarcate de pe www.florshowromania.ro

www.florshowromania.ro este site-ul web pe care orice operator din domeniu și amator de plante și flori îl va vizita cu plăcere, deoarece prezintă un nou eveniment expozițional dedicat plantelor ornamentale, florilor și horticulutrii, ce va găzdui noutățile a nu mai puțin de 200 de standuri.

Manifestarea va avea loc în două zone distincte: una dedicată consumatorului ce va găsi sugestii și propuneri pentru terasă, grădină sau casă, iar cealaltă, întreprinderilor europene producătoare ce vor întâlni parteneri comerciali și clienți.

FLORSHOW ROMÂNIA se va desfășura la București între 24 și 27 mai 2012. Manifestarea se va desfășura în cadrul complexului Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, Bd. Mărăști nr. 59 și în zona centrală a Parcului Herăstrău (Expoflora) și va fi deschisă marelui public zilnic, între orele 10-18:00 (intrare gratuită).

FLORSHOW prevede și o serie de evenimente colaterale: simpozioane tematice, cursuri de formare pentru studenții și profesioniștii din domeniu, un seminar tehnic ținut în cadrul Universității de Științe Agronomice. Sărbătoarea Florilor oferită gratuit publicului și o inițiativă de sensibilizare adresată elevilor din școli se vor desfășura în Parcul Herăstrău, sâmbătă, 26 mai.

Un autobuz-navetă asigură transportul gratuit al vizitatorilor din centrul orașului spre zona unde are loc Florshow.

Comments are closed.