Mariah Carey isi scoate la vanzare conacul din Bel Air | Proprietatile vedetelor de peste ocean au crescut constant in ultimii ani

De la declansarea crizei financiare in 2008 mereu am auzit in media de specialitate ca proprietatile imobiliare scad si vor scadea la pret in fiecare an, cel putin pe perioada crizei. De fapt asa s-a si intamplat, in cazul apartamentelor, caselor, vilelor cele pana la nivelul midle-class, aici s-a cunoscut o scadere dramatica si in Europa si peste ocean, am avut de-a face cu falimente celebre, proiecte imobiliare care s-au naruit peste noapte, proiecte care nu au mai fost incepute in cazul fericit, proiecte care nu au mai primit finantare, etc. In Europa, tara care a suferit cel mai mult din acest motiv este Spania, aici toate investitiile imobiliare au inghetat, iar criza a fost cea mai devastatoare din tot spatiul european.

Mariah_Carey_estateMariah_Carey_estate_10Mariah_Carey_estate_4Mariah_Carey_estate_5

Peste ocean lucrurile au decurs aproape la fel, cu o exceptie, proprietatile vedetelor din California, New York sau Miami au ramas neschimbate sau in cea mai mare masura si-au urmat cresterea. Mariah Carey scoate la vanzare un conac situat in Bel Air la un pret aproape dublu fata de cel platit cand a cumparat proprietatea in 2009, suma ceruta de vedeta este de 13 milioane de dolari, de aceea unii experti imobiliari spun in gluma ca Mariah Carey si sotul ei Nick Cannon sunt nu numai muzicieni foarte buni, ci si foarte buni agenti imobiliari.

Mariah_CareyConacul construit pe o suprafata de 11750 m.p. de teren in Bel Air are 7 dormitoare, doua bai noi, un salon oficial mare cu semineu, bucatarie foarte mare, sala de sport, o imensa sala de cinema si este inconjurat de 3 hectare de teren. Casnicia vedetei este una din cele mai fericite dupa cum declara recent, si-au reinoit juramintele la 5 ani de la casatorie si au sarbatorit ziua de nastere a celor doi gemeni in Disneyland Resort din Anaheim, California. Cantareata in varsta de 43 ani, castigatoare a unui premiu Grammy a dezvaluit ca traieste o viata de familie adorabila si ca este foarte fericita alaturi de sotul ei Nick Cannon. Conacul a fost cumparat in 2009 cu suma de 6,9 milioane de dolari si a fost renovat la acea vreme in intregime.

Cuplul detine  inca cateva proprietati pe Coasta de Vest, un conac in Windermere Island in Bahamas si un masiv triplex in New York City. Compania de imobiliare care se ocupa de tranzactia conacului din Bel Air este Real Estalker.

 

 

 

 

 

 

 

Mariah_Carey_estate_2Mariah_Carey_estate_3Mariah_Carey_estate_6Mariah_Carey_estate_7Mariah_Carey_estate_8Mariah_Carey_estate_9

Comments are closed.