O insula tropicala in mijlocul Europei | Cea mai mare plaja de interior ( Video )

In apropierea Berlinului, in inima Europei, se afla cea mai mare insula tropicala din Europa, construita de catre o firma malaeziana si inaugurata in anul 2004. Daca doriti sa va recreati pe timpul iernii intr-0 minivacanta  de Craciun, atunci a-ti facut cea mai buna alegere.

Hangarul gigantic a fost construit in timpul celui de-al doilea razboi mondial pe o veche pista, si era folosit ca fabrica pentru producerea zeppelinelor.  In anul 1992 a dat faliment , si timp de cativa ani nu si-a gasit utilitatea pana ce o companie din Malaezia i-a descoperit potentialul si l-a preluat pentru constructia celei mai mari insule tropicale artificial. In interior se pastreaza o temperatura placuta de circa 26 de grade Celsius datorita modificarilor la cupola de 70.000 de metri patrati, din care o parte este formata din ferestre masive prin care patrunde lumina soarelui cu generozitate, iar daca ploua acoperisul se poate inchide ermetic astfel incat inauntru ramane un microclimat uscat.

Insula poate primi peste 6000 de vizitatori, inauntru gasim o plaja cu nisip, un centru SPA, cascada, Jacuzzi, topogane cu apa si o alta serie de accesorii utile. Deasemeni , gasim un hotel unde se poate inopta fara problem, restaurante cu specific divers, umbrele care completeaza iluzia ca esti in Malorca, chiar si un perete pictat cu un cer albastru care iti da senzatia ca privesti cerul liber.

Unii turisti s-au plans de costurile unei vacante pe aceasta insula, unele preturi la bauturi, cazare sau taxe suplimentare fiind destul de piperate. Oficialii sustin ca “evadarea “ pe aceasta insula este perfecta pentru o familie de 3-4 copii, serviciile fiind de cea mai buna calitate.

“Padurea tropicala” din interior are peste 50.000 de plante si se intinde pe o suprafata de peste 10.000 mp, iar in interior gasi si un balon cu aer cald. Plaja contine peste 400 de sezlonguri, intregul complex poate primi peste 6000 de vizitatori pe zi.

Comments are closed.