Proiectele noastre (I) – Proiecte de amenajări cu poze de la dumneavoastră!

Inaugurăm o nouă rubrică în dezbaterile noastre despre arhitectura peisageră, arhitectura grădinii, spaţii verzi, etc. Ce ne propunem prin această rubrică? În primul rând dorim să inspirăm cititorii noştri în munca de amenajare a unui spaţiu verde. Venim în întâmpinarea dorinţelor fanilor noştri cu această rubrică unde noi vă putem face o propunere de amenajare a spaţiului dumneavoastră, indiferent că este în interior sau exterior, singura condiţie este ca dumneavoastră să ne trimiteţi o fotografie cu respectiva zonă, cameră, colţ de grădină, grădină, etc, iar noi vom face proiectarea şi simularea amenajării respective.

Aşadar, dacă aveţi de amenajat o grădină puteţi să ne trimiteţi o poză nud a locului respectiv, după care noi în termen de câteva zile vă proiectăm pe calculator amenajarea respectivă, ca şi propunere, gratuit, după care o publicăm în cadrul acestei rubrici. Avantajele dumneavoastră sunt multiple, în primul rând vă inspiraţi din propunerea noastră, în al doilea rând este gratuit, consumaţi doar câteva minute cu încărcarea pozei la formularul de contact după care o trimiteţi spre noi. În al treilea rând consultaţi un specialist în cea mai potrivită alegere a speciilor folosite în amenajarea respectivă. În al patrulea rând veţi avea o imagine asupra a ceea ce vă doriţi să faceţi şi o simulare pe calculator a modului în care va arăta amenajarea grădinii dumneavoastră peste 10 ani. Acest avantaj este foarte important pentru că de cele mai multe ori nu ştim cum vor arăta speciile plantate de noi în acest an peste câţiva ani şi cum vor influenţa ele micropeisajul nostru.Este posibil ca să faceţi o alegere proastă şi unele specii să vă încurce după câţiva ani tot peisajul care dumneavoastră vi-l imaginaţi în momentul amenajării. Cu alte cuvinte , parafrazând un vechi proverb românesc ar suna cam aşa : „ Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg!”

Aşadar, dorim să venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră, şi să vă ajutăm să vă amenajaţi grădina. Cum? Vă oferim gratis nişte idei astfel încât dumneavoastră să nu faceţi greşeli atunci când vă apucaţi de amenajat curtea sau camera dumneavoastră. Sintetizând propunerea noastră în câteva puncte , paşii de urmat ar fi următorii :

  1. Faceţi o fotografie rezumat a grădinii dumneavoastră, o vedere panoramică a colţului de grădină sau a colţului camerei dumneavoastră, după care o trimiteţi spre noi sub formă JPEG sau JPG cu dimensiunea de maxim 1 Mb. Intraţi la contact şi o ataşaţi formularului de contact iar la comentarii completaţi ce anume doriţi să vă proiectăm.Dacă nu reuşiţi pe formularul de contact de pe site atunci trimiteti direct din adresa dumneavoastră de yahoo pe adresa noastră iseomatic@gmail.com. Nu uitaţi să ne scrieţi şi ce anume doriţi la amenajare, ce specii doriţi să folosiţi, în ce buget doriţi să vă încadraţi, etc.
  2. Odată ajunsă la noi fotografia respectivă , vă vom confirma că am primit materialul dumneavoastră, şi că în timp de o săptămână maxim veţi găsi pe site la rubrica „ Amenajări peisagere” poza dumneavoastră cu proiectul nostru. Proiectul nostru va fi însoţit şi de o estimare a costurilor amenajării, cât şi simularea dezvoltării plantelor după 10 ani pentru a vă edifica şi a vă face o imagine despre cum va arăta grădina dumneavoastră peste 10 ani.
  3. O dată având propunerea noastră puteţi trece la achiziţionarea plantelor de la cel mai apropiat centru de grădină de locuinţa dumneavoastră, funcţie de posibilităţile care le aveţi, şi puteţi trece la amenajarea respectivă. Proiectul nostru are caracter informativ, dumneavoastră decideţi dacă îl urmaţi ori nu, este posibil ca propunerea noastră să nu vă placă în totalitate, dar odată având fotografia în faţă vă puteţi face o idee mai clară asupra a ceea ce vă doriţi cu adevărat.
  4. Nu este obligatoriu ca propunerea noastră să fie cea mai bună, însă va fi un ghid de inspiraţie paralel cu dorinţele dvs.

În speranţa că vă vom fi de folos vă aşteptăm să ne contactaţi cu propunerile dumneavoastră de amenajare.

Mult succes!

Autor Constantin Claudiu

Publicat 26.10.2011

 

Comments are closed.