Rulouri de gazon în oferta de toamnă 2011- 2012 | 15 RON metru pătrat inclusiv transportul la destinaţie

Cum puteţi cumpăra pentru ca să vă încadraţi în oferta de toamnă 2011 ?

Simplu, sunaţi în fiecare zi între orele 09 – 17 la numărul de telefon 0744.539955 unde puteţi primi detalii tehnice.

Preţul este de 15 Ron metrul pătrat rulou de gazon, cu transportul inclus la destinaţie. Asigurăm transport în toată ţara.

La cerere putem asigura montaj şi garanţie 1 an de zile. Garanţia se acordă numai la lucrările de montaj efectuate de echipa noastră.

Pentru proiectare spatii verzi si amenajari complexe intrati pe Atelierul de proiectare.

Rulourile  de  gazon care le comercializăm reprezintă o  iarbă  “matură”, care este plantată  şi cultivată cu grijă şi atenţie constantă pentru o medie de optsprezece luni.Se  recoltează în benzi cu un echipament special şi se strânge în rulou  pentru a facilita transportul şi instalarea. Plăcile sunt tăiate la o grosime de circa 4 cm  sub nivelul solului şi iarba rămâne împreună prin reţeaua  densă de rădăcini. Utilizarea acestui tip de gazon oferă mai multe avantaje fata de seminţele  tradiţionale. Gazonul rulouri  nu are nevoie de fapt de îngrijire asiduă cerută de plantele tinere, gazonul însămânţat, (udarea delicată şi constantă, ingrăşăminte divizate, plivitul, reînsămânţare  în timpul ploilor abundente, pentru că uneori mişcă seminţele , etc). Efectul final este imediat şi gazonul  nou poate fi umblat cu uşurinţă în termen de două săptămâni de la plantare.
Transplantarea gazonului rulou  se poate face în toate lunile anului. In perioadele calde, amintiţi-vă că operaţiunea este mult mai delicată şi necesită irigare atentă şi în timp util. Pregătiţi solul in avans, lucrat bine  până la zece / cincisprezece cm adâncime, astfel încât să puteţi derula gazonul  imediat din ziua cumpărării . Este, în fapt, iarbă vie, care poate suferi dacă stă rulată mai mult de  24-48 de ore (mai putin in vara!). Gazonul  vine sub formă de rulouri, ambalat pe paleti cu plasă.Fiecare palet poate să conţină o medie de 40 de metri pătraţi şi cântăreşte în jur de 800 kg . SPORT-PARK: “E format dintr-un amestec de raigras peren şi pratense Poa. Foarte dens si fin, este cel mai potrivit pentru toate utilizările în cazul în care aveţi nevoie cel mai bun efect estetic, împreună cu rezistenta mare la călcarea în picioare. Bun de utilizat pentru locuri însorite.Deasemeni are o bună rezistenţă pe timp de iarnă, păstrându-se verde.  MEDITERANA: Constă dintr-un amestec, adică un amestec de soiuri de păiuş înalt combinat cu un procent mic de Poa pratense. Este caracterizat printr-o oarecum mai multă  rusticitate decât cel sport. Deasemenea, are o rezistenta buna la salinitatea solului.  FINE: Format din  bentgrass   100%, este  covorul perfect în terenurile  de golf (“verde”), care este tăiat la aproximativ 4 mm în înălţime. Este cel  mai rafinat şi elegant, foarte dens si cel mai rezistent . În grădini şi parcuri este bine întreţinută între 10 şi 15 mm în înălţime.  Trebuie tuns săptămânal cu o maşină de tuns elicoidală pentru a se menţine în formă. MACROTHERM: Format din  Cynodon , este un  covor 100% perfect pentru  zonele mai calde şi în cazul în care există disponibilitatea necorespunzătoare a apei pentru irigare. Vegetează fără  probleme la  temperaturile  arzătoare ale verii , dar are fenomenul de latenţă de iarnă, atunci când acesta devine complet galben.

 

Comments are closed.