Serviciile noastre

Va oferim servicii complete de arhitectura peisagera, proiectare si amenajare gradini, amenajări exclusiviste, spatii verzi de orice tip, dăm consultanta si asigurăm intretinerea. Distribuim rulouri de gazon in toata tara, inclusiv pentru amenajările grădinilor, realizate de noi, sau de dumneavoastra. Construim alei pavate, garduri de piatra, alei pietruite, constructii la alegerea clientului.

Amenajarea de grădini, din interiorul sau exteriorul unui oraș, are ca scop final realizarea (prin intermediul proiectării și a execuției peisagere) unui peisaj deosebit, armonios, care dă personalitate și unicitate spațiului. Pentru proiectarea și amenajarea unei grădini, Arhitectul Peisagist desfășoară o activitate complexă și eleborată. Această activitate parcurgând mai multe etape:

       Analizele – ajută la o mai bună cunoaștere a spațiului care urmează a fi amenajat; Strategia – se sugerează modul în care se va intervenii în spațiul vizat; Soluția proiectului – proiectul tehnic, urmărește transformarea spațiului respectiv, cu ajutorul design-ul conceput de Inginerul Peisagist; Vegetația propusă – plantele vor fi alese pentru a se asigura decorul vegetal pe durata întregului an, dar și pentru a susține anumite elemente din design-ul proiectului; Detaliile de proiect – arată în amănunt, atmosfera care va fi creată, dispunerea vegetației, design-ul elementelor construite, mobilierul, etc.; Planul de plantare – reprezintă necesarul dendrologic și floricol pentru fiecare specie propusă în proiect; Execuția amenajării peisagere – constă în plantarea vegetației, trasarea și executarea: aleilor, a elementelor construite, stabilite prin proiect; Gestionarea amenajării peisagere – planificarea și eșalonarea, pe ani, a întreținerii spațiului nou creat.

Arhitectul Peisagist realizează proiectarea și amenajarea de: parcuri, grădini, acoperișuri și terase verzi, dar și de design-ul elementelor construite (mobilier, chioșcuri, pergole, iazuri, fântâni decorative, etc.). Peisagistul consultându-se, în funcție de complexitatea proiectului, și cu o serie de specialiști: Ingineri Horticoli, Ingineri Constructori, Arhitecți, Pedologi, Sociologi, etc. Pentru o amenajare peisageră durabilă și armonioasă, având un impact benefic asupra beneficiarului și ajutând la îmbunătățirea microclimatului din zona respectivă, apelați la un specialist.

Pentru cerere de oferta va rugam trimiteti e-mail la adresa contact@iseoverde.ro si veti fi contactat de catre unul din consultantii nostri. Pentru contact rapid va rugam sa ne contactati la telefonul 0744539955

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.